INFOAVOND IN JOUW BUURT

Hier vertellen we je meer over AflaChallenge Expedition India, het werk van Aflatoun en maak je kennis met andere geïnteresseerden van deze expeditie.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze expeditie. Heb je vragen over de AflaChallenge en/of Aflatoun?

Neem contact op met Aflatoun via info@alfatoun.org of 020-626 2025

De bijeenkomsten vinden plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Na aanmelding ontvang je informatie over locatie en inhoud. Voor belafspraken wordt contact met je opgenomen om een geschikt moment te plannen.

MEER INFORMATIE

Aflatoun zoekt avonturiers! Ga de uitdaging aan en ga op een 12-daagse fiets, hike en raft-expeditie door het machtige noorden van India; Himachal Pradesh. Dit woeste en betoverende landschap aan de voet van het Himalaya-gebergte staat garant voor adembenemende vergezichten, lichamelijke beproevingen en ontmoetingen met de authentieke Indiase cultuur. Klim mee naar grote hoogten, bezoek de impactvolle projecten van Aflatoun en lever met deze grensverleggende expeditie jouw bijdrage voor kinderen in Noord-India.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Wanneer: 9 t/m 21 april 2019
  • Reisduur: 12 dagen (Let op: dit is exclusief reistijd van en naar India)
  • Afstanden:  350 km fietsen in 5 dagen, 1 dag raften & 2 dagen hiken
  • Hoogtemeters: 7.000 hm
  • Type fiets: Mountainbike
  • Voor wie: AflaChallenge Expedition India is voor avontuurlijke mannen en vrouwen.
  • Reiskosten: € 1579 (exclusief vluchten)
  • Sponsorgeld: Iedere deelnemer haalt minimaal €3.000 aan sponsorgeld op.
  • Accommodatie: Veelal slapen we in lokale guesthouses en basic lodges. Tijdens de hike aan de voet van de Himalaya overnacht je onder de sterrenhemel in een tent.
  • Begeleiding: Aflatoun biedt deelnemers begeleiding met fondsenwerving, promotiematerialen en organiseert leuke sportieve bijeenkomsten om aan je conditie te werken.

Op expeditie voor beter onderwijs

Door mee te doen aan AflaChallenge Expedition India zet jij je in voor beter onderwijs. Met hulp van Aflatoun zamel je 3.000 euro aan sponsorgeld in die bestemd is voor de lokale projecten van de organisatie. Dit is belangrijk, want met goed sociaal en financieel onderwijs wordt de vicieuze cirkel van ongelijkheid en armoede doorbroken.Aflatoun International biedt sociaal en financieel onderwijs aan 5.3 miljoen kinderen en jonge mensen over de hele wereld. Jouw bijdrage stelt leerlingen in staat een positieve draai aan hun leven te geven. Aflatoun’s programma is in 1991 begonnen in India en inmiddels actief in meer dan 100 landen. Met de AflaChallenge Expedition India gaan we terug naar onze roots. Ga jij met ons mee?

Informatieavonden

Wil je meer informatie over de AflaChallenge Expedition India? Bezoek dan van onze informatieavonden. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via challenge@aflatoun.org of bellen naar 020 626 2025.